Ugnsgratinerad chevré på grekiskt lantbröd, toppad med granatäpplesirap
och pinjenötter
Vitlöks bröd med tzatsiki och olivpesto
Lax Carpaccio toppad med hovmästarsås, pepparrotscremé, körsbärstomater och färsk dill
Hängmörad peppargrillad oxfilé serveras med prosciuttolindad sparris, syrade rödbetor, kantarellbeamaisesås och potatisgratäng
Champagnemarinerad rödingfilé toppad med sweet chiliräkor setveras med ugnsgratinerad kronärtskocka,hummersås och pressad potatis
Vitlöksmarinerad fläskfilé toppad med knaperstekt bacon serveras med philadelfiasås och provencalerostad potatis
Pecanpaj med grädde och kolasås
Belgisk choklad tårta med smält vit choklad och italiensk vaniljglass
Cheese cake med saltad karamel
Äta här/catering en rätt två rätt tre rätter
oxfilé /Röding file 289/249 369/299 449/399
Fläskfilé 199/169 269/229 329/299
Vi tar emot upp till 150 personer.
Välkommen att kontakta oss för mer information på matcompaniet@hotmail.com eller på
telefonnummer 070-552 64 29.