Travrestaurangen

Solängets Travrestauranger är stället för dig som vill avnjuta en kvalitativ och delikat måltid tillsammans med god dryck i en lugn och trivsam miljö.


På vardagar erbjuder vi lunchservering mellan kl 10.30-13.00 bestående av genuin husmanskost.
Utöver luncher håller vi öppet i samband med Trav och andra tider vid bokningar.

Lokalerna är luftiga och anpassade för både små och stora sällskap. Solänget är en multiarena med stor flexibilitet och potential för de flesta event.

Catering
Vår populära cateringverksamhet växer allt mer och vi tillgodoser behoven för både de minsta och de största arrangemangen. Välkommen in med Er förfrågan, tillsammans skräddarsyr vi menyer efter just Era önskemål.

Vi bistår även med uthyrning av personal, en kock på plats är både festligt och praktiskt.

Möten & event
Vi erbjuder även försäljning av möten & event mot företag, eventbyråer och privatpersoner. Vi hjälper Er bla med bokning av logi, transport, organiserar seminarier, konferenser, aktiviteter, kickoff, bröllop, underhållning och mycket mer.

"Samarbete" är utan tvekan det mest framträdande ordet. Det är förvisso inte så konstigt, genom samarbete blir inte bara arbetet betydligt roligare.. ...framgångarna och lyckade arrangemang är ett faktum.

Med vår erfarenhet och breda kontaktnät koordinerar vi allt från barnkalaset som önskar “Det lilla extra” till stora kongresser och alla event däremellan. Det är tack vare våra fleråriga och proffsiga samarbetspartners som vi har möjlighet att leverera en bredd på variation i vårt utbud. Det är med stor omsorg, och med en känsla för detaljer och kreativitet som vi planerar och skräddarsyr paketlösningar efter just Dina önskemål.

En kontakt - Oändliga möjligheter!

//Erika Howcroft

 

Kontakta vår restauratör på 072-222 27 68 eller 0660-223 496 • solangetkrogen@gmail.com 


info@solanget.travsport.se