Spelnyheter

Här är programtipsen till Solängets tävlingar.

27 september, 2018

Programtips 2 oktober

V4-Spik V4-4, nr 7 Wasa Windy Snacka om supersvårt på V4! I det närmaste omöjligt att bena ut dessa lopp idag. Vi chansar och avslutar med en spik i form av Aleksi Kytöläs Wasa Windy som gör jämna och bra insatser. Fyra segrar hittills i år och hittar John Östman ett bra slagläge så kan […]Läs mer »

13 september, 2018

Programtips 18 september

V5-Spik V5-3 nr 2 Demex Med lopp i kroppen efter lång vila och detta i en mycket bra prestation och där allt talar för att han gått fram ytterligare i form efter denna start så spikar vi Demex från formstallet Jan-Olov Persson. Grattis Janne till de fantastiska prestationerna i Norge! Stallet fortsätter på den inslagna […]Läs mer »

16 augusti, 2018

Programtips 21 augusti

Kalles Caviar Ås spikförslaget på V5-spelet. Foto: Girlpower HB.

V4-Spik V4-2, nr 3 Uncontested Match I en helöppen och svårlöst V4-omgång (stora pengar ligger på lut) spikar vi Ulrika Rehn och Per-Åke Sundqvists Uncontested Match. Lite flegmatisk och småtrög men kan Ove A Lindqvist servera honom ett bra lopp tror vi att han vinner denna gång, även om han inte haft lätt för att […]Läs mer »

17 juli, 2018

Programtips 20 juli

V5-Spik V5-3, nr 9 Estelle Web Inte lätt ikväll att bena ut loppen men tror hos ha funnit en vettig spik i tredje avdelningen. Petri Airaksinens sto Estelle Web är riktigt rejäl och från ett nionde spår kan hon få ett bra lopp för att kunna speeda ned alla till slut. Hon har gjort några […]Läs mer »

14 juni, 2018

Programtips 18 juni

V5-Spik V5-1, nr 4 Noifsandbuts Minst antal starter av loppets samtliga hästar har hon gjort Noifsandbuts. Har haft ett litet break sedan senaste starten där hon landade på en bra tid 14,9. Har tidigare visat startsnabbhet från andra spår så fjärde borde nog inte heller vara några problem. Kusken Emilia Leo har en hysterisk form […]Läs mer »

Besök oss på Facebook
Boka bord på,
072-222 27 68
Norrlands Elitserie