23 december, 2016

Julkalendern, lucka 23

Dags för näst sista luckan i kalendern! Vad hittar vi där?

Ny prisutdelning. Vi söker namnet på de fyra grabbarna på bilden, men vi vill också veta namnet på hästen som vann – även om han inte är med på bild.


Svaret skickar du senast 24:00 idag (23/12) till info@umaker.travsport.se, men glöm inte skriva ditt namn och din adress också.

På prisbordet har vi idag lagt en fin julklapp från Umåker, värde ca 100 kr, en fribiljett till Winter Trot Classic värd ytterligare en hundring och kryddar med en fribiljett tilll V75-festen på O’Learys (värde 150 kr). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Rätt svar för lucka 22 var Jan R LarssonOve A Lindqvist och hästen var Sjefen. Sjefen som under några säsonger verkade som avelshingst på Lindegården i Skravelsjö. Om vi zoomar ut bilden ser vi bl.a. även hästens tränare Lars Lindh som är far till Patrik Lindh som i januari börjar jobba på anläggningen här på Umåker.

Vi fick in 14 svar och endast åtta var korrekta. Vinnare i dragningen blev ”äntligen” Kenneth Lind, Röbäck. Kenneth har tålmodigt skickat in rätt svar i 21 av 22 luckor! Grattis Kenneth! Välkommen in att hämta vinsten på sekretariatet.

HP