22 december, 2016

Julkalendern, lucka 22

Nu är det inte många luckor kvar... Idag bryter vi upp nummer 22.

Här ser vi en bild från en prisutdelning. De två grabbarna på bilden kanske är lättare att identifiera än hästen? Hur som helst vill vi ha namnet på de två grabbarna OCH hästen.


Svaret skickar du senast 24:00 idag (22/12) till info@umaker.travsport.se, men glöm inte skriva ditt namn och din adress också.

På prisbordet har vi idag lagt en fin julklapp från Umåker, värde ca 100 kr, en fribiljett till Winter Trot Classic värd ytterligare en hundring och kryddar med en fribiljett tilll V75-festen på O’Learys (värde 150 kr). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Rätt svar för lucka 21 var Kålmans Tap Girl. Hästen som inledde karriären hos Roger Malmqvist och sedan via en sejour hos Christer Nyström kom till Umåker och Linda Artursson. Där ägdes hon av ett gäng i Umåkers Damklubb. Kopplingen till Winter Trot Classic är att hon har två avkommor till start på Juldagen. I ”varma hästägarkannan” startar Coal Trader och inom V4 startar From the Mine.
Bilden var för övrigt från hennes premielopp på Solvalla.

Vi fick in 19 svar och 18 var korrekta. Vinnare i dragningen blev Anders Nilsson, Umeå. Grattis Anders! Välkommen in att hämta vinsten på sekretariatet.

HP