13 september, 2018

Programtips 18 september

V5-Spik

V5-3 nr 2 Demex
Med lopp i kroppen efter lång vila och detta i en mycket bra prestation och där allt talar för att han gått fram ytterligare i form efter denna start så spikar vi Demex från formstallet Jan-Olov Persson. Grattis Janne till de fantastiska prestationerna i Norge! Stallet fortsätter på den inslagna vägen med Demex.

V5-Rysare

V5-5 nr 8 Bear Briar
Sören Lennartsons Bear Briar hade en riktigt bra höst ifjol där topprestationerna avlöste varandra. Har haft svårt att hitta den rätta formen i år. Men senast var det lite grann av den rätta Bear Briar vi såg. Om han nu på allvar är tillbaka i form så räknas han i detta lopp. Varning utfärdad, han står perfekt inne i loppet

V4-Sparlopp

V4-1, nr 1 Millie Millionaire och 5 Hagentoy
Är han lika bra som senast han besökte Solänget lär han blåsa till spets trots åttonde spår bakom bilen. Då lär han bli lika svårfångad som senast. Det är i grunden en snabb häst så 1.640 auto bör passa honom mycket bra. Vi spikar.

V4-Rysare

V4-4 nr 10 Quantum Satis
Fem nollor i resultatraden känns inte så upplyftande. Men Quantum Satis har vunnit 7 segrar på 24 framträdanden. Här finns det resurser om han fungerar fullt ut. Ett riktigt långskott men han är bättre än raden.