20 september, 2017

Team Oscarsson erbjuder

Wild Donnan

Wild Donnan

Vill Du bli delägare i Wild Donnan
Du har chansen att få: 1/25-del GRATIS!

Tränare GUNILLA OSCARSSON, Umåker
-Denna fina 1åring är Inkörd och tränas för fullt. Hon är oerhört klok och villig att lära samt har ett fiiint steg i travet som sviktar gott!

Wild Donnan är uppfödd hos Stall Dubbel-W i Lycksele
Wild Donnans mamma är den mycket fina Donnan som även lämnat talangen Don Viking. Pappa är norske Voje Spik som kombinerade stor talang med fantastisk fysik, en riktig atlet. Som det ser ut har Wild Donnan präglats av båda föräldrarna.

Du får din andel i hästen GRATIS!
Det enda du betalar framgent är 1/25-del av hästens kostnader för foder, träning, försäkring, startavgifter, insatslopp, transporter och eventuella veterinärkostnader. Vilket under perioden 1/9-2017 — 31/12-2019 bara blir 525 kr per månad och andel. Utifrån vilka tillgångar som då finns tas sedan ett nytt beslut om vilken månadsavgift som behövs.
Månadsinbetalningen är väl tilltagen och det som blir över efter utgifterna läggs givetvis i delägarnas gemensamma kassa för kommande vinstdelningar. För ekonomi och bokföring ansvarar Göte Windelås.
Avsikten är att Wild Donnan ska tävla så lång tid som hon själv och delägarna vill. Därefter går hon tillbaka till Stall Dubbel-W för avelskarriär. För löpande information om Wild Donnans träning och utveckling är tanken att skapa en facebook-grupp.

Jag rekommenderar att Ni snarast anmäler Er att blir delägare i Wild Donnan!
Sista anmälningsdag 1/9-2017.
Anmälan om att bli delägare eller frågor om Wild Donnan kan göras till
Göte Windelås 070-546 64 73 eller stall.dubbel-w@lyckselenet.se

Reklamblad om Wild Donnan >>