14 juni, 2018

VILKET INTRESSE!

Peter Fahléns ledare i travprogrammet inför tävlingarna på måndag med första start 18:30. Det är Bilhandlarnas dag. Hjärtligt välkomna!

Fulla lopp ikväll! Jättekul med så stort anmälningsintresse till kvällens tävlingar. Det är under denna tävlingsperiod trav var och varannan dag på banorna här i norr men det är också under denna del på året de aktiva tycker det är som mest kul att vara ute och tävla. Det stora hästantalet och dessutom svårlösta lopp gör det hela till en mycket intressant spelomgång ikväll. Ikväll får man verkligen lägga pannan i veck för att bena ut var man sätter sina streck på kupongen.

So Gå Kleopatra
En härlig seger för Sollunda Gård uppe i Östersund förra lördagen levererade So Gå Kleopatra som tog hem stodivisionen på ett starkt sätt. Efter att ha fått vandra utvändigt om ledaren hela sista varvet kunde hon ändå stega ifrån konkurrenterna sista biten på ett mycket övertygande sätt. Och helgen började på ett förträffligt sätt redan på fredagen för Sollunda Gård och tränare Greger Hägglund. Då vann nämligen deras So Gå Ikaros ett sprinterlopp. Bägge segrarna styrdes in av Solvallatränaren Claes Sjöström. Stort Grattis till Sollunda Gård!!

Bilhandlarnas Dag
Vår marknadsansvarige Camilla Schildt har verkligen rivstartat och idag har hon roddat hem Bilhandlarnas Dag. Fyra av ortens bilhandlare är på plats ikväll, ÅBA, Nordemans Bil, Bil Dahl och Ulf Nylanders bilar besöker oss ikväll. Vi hälsar er riktigt välkomna till kvällens tävlingar.
Vi har också samarbetspartners på plats från bryggeribranschen. Box Whisky, Hernö Gin och Kopparbergs Bryggeri. Ni skall också känna er välkomna.
Dessutom hälsar vi välkommen vår störste leverantör av hederspriser Håkan Öhgren från Berendsohn.
Ni skall alla känna er hjärtligt välkomna till kvällens tävlingar.

Peter Fahlén