10 december, 2019

Camilla också nominerad

Solängets marknadsansvarige Camilla Schildt är också nominerad inför Företagargalan. Detta som Årets Marknadsförare.

Det är med stolthet och glädje vi på Solänget mottagit beskedet att även Camilla Schildt nominerats, i hennes fall handlar det om utmärkelsen till Årets Marknadsförare.
– Det är alltid en ära att bli uppmärksammad på ett sådant här sätt. Det visar att vi jobbar mot samma mål och att vi gör nånting rätt, kommenterar Camilla.
Camilla går nu mot sitt tredje år vid Solängets travbana och just nu har alla förberedelser satts igång inför nästkommande års travsäsong. Ett år då Solänget kommer att satsa hårt på temadagar liknande den populära familjedagen som varit väldigt lyckad med stor publik.
– Just den dagen är ett exempel på lyckat samarbete. Jag vill därför i detta sammanhang lyfta alla runt omkring, medarbetare, sponsorer och samarbetspartners som gör mitt jobb så mycket roligare. Ensam är inte stark, menar Camilla som likt Susanne Osterling nu får vänta på offentliggörandet av vinnare vid Företagarkvällen torsdag 6 februari.

Motiveringen lyder;
Camilla Schildt, Solängets Travsällskap är nominerad till utmärkelsen Årets Marknadsförare;
”För ett hårt och engagerat arbete med att sätta Travsällskapet och travet på kartan i kommunen. Bland annat via sociala kanaler och filmer/speltips på SolangeTV. Camilla ser till att sponsorer och besökare får ett mervärde i att vistas på travbanan, vilket i sin tur genererar intäkter för travbanan, sponsorerna och övriga näringsidkare på orten.”

/B-O Månsson