Nyheter

18 juli, 2019

Provlopp Solänget 190720

Provlopp Sä 190720

15 juli, 2019

Sportkontoret stängt

Sportkontoret (sekretariatet) semesterstängt vecka 29.

Under vecka 29 (mån 15/7 – fre 19/7) är sportkontoret stängt. Vid ev brådskande ärenden hänvisas till B-O Månsson, tel 070-666 09 21 (helst sms). Eller via mejl; bert-ola.mansson@solanget.travsport.se.

14 juli, 2019

Sulkyvinnaren SLEIPNERDAGEN

En glad sulkyvinnare med lott nr 174, Catarina Stattin från Dannero. Stort grattis och stort tack till alla som närvarade under Sleipnerdagen hos oss!

9 juli, 2019

SLEIPNERDAGEN

Lördag 13 juli kl.18:30. En kväll med spänning, förväntansfullt spel, närhet till häst och givitvis god mat och dryck! Vi ses😊 VARMT VÄLKOMMEN.

Bordsbokning sker via mail: www.solangetkrogen@gmail.com

8 juli, 2019

Provloppslista onsdag 10 juli

Provlopp Solänget 190710

7 juli, 2019

Travveckan i Hoting har inletts

Tre fina Solängetsegrar när Hoting inledde sin traditionella travvecka.

Lilla mysiga Hotingtravet inledde sin veckokorta semestersäsong på lördagen. Tävlingarna håller god klass numera och prispengarna i nivå med övriga småbanor. Det blev tre fina Solängetsegrar under dagen. Må Bra (Martin Åkerlund) debuterade med enkel spetsseger för Stefan Edin. Dannerokusken prickade starten perfekt från innerspåret och sedan blev det odramatiskt i en klassisk ”Hotingseger” – […]Läs mer »

5 juli, 2019

Self Explosive spräckte nollan

Self Explosive och Nils Elfving tog en häftig spetsseger i Lycksele.

Välstammade Self Explosive inledde tävlingskarriären hos topptränaren Svante Båth. I oktober köptes den då treårige valacken av syskonparet Lena Sundström och Nils Elfving. Hästen fick aldrig riktigt till det hos Båth men i den nya regin har han fungerat allt bättre med tre andra- och en tredjeplats på sju försök. Och i den totalt sjuttonde […]Läs mer »

5 juli, 2019

Allt mer populärt att gå i Travskolan

Solängets Travskola tvåa i landet när ST redovisar färsk statistik.

Svensk Travsport har utmanat alla landets travskolor med målsättning att öka antalet elever. Rekryteringsmålet är högt satt med en ökning på 30% under 2019. Nu har ”halvtid” passerats med en total ökning på 15%, och vi kan glädjande konstatera att Solängets Travskola för närvarande innehar en hedrande andraplats på aktuell topplista (per den 30/6). De […]Läs mer »

4 juli, 2019

Urstark dödensseger för Hunkydory

Hunkydory Degato är stark som brännvin

Hunkydory Degato är ingen sköntravare men stoet lever högt på sin styrka och härliga inställning. När det tar emot för konkurrenterna plockar hon fram ”löpskallen”. Vid dagens lunchtävlingar visade Hunkydory Degato (Patrik Gidlund) åter upp dessa egenskaper. För gästkörande Rebecca Dahlen blev det en dryg inledning via tredjespår genom första sväng och därefter dödens. Tufft […]Läs mer »

3 juli, 2019

Lyckselesegrar

Två fina Solängetsegrar på Lyckseletravet

Det har strulat en del för femåriga stoet Blue Bell men nu är det på väg att lossna. Anneli Kimmeruds och Jan Nymans egna uppfödning gick tidigt godkänt premielopp som 2-åring, var sedan borta länge innan kval som 3-åring men har sedan inte riktigt fått ordning på travet. Efter nytt kval 1 juni och med […]Läs mer »

Besök oss på Facebook
Boka bord på,
072-222 27 68
Norrlands Elitserie