Marknad

Välkommen till Solängets marknadsavdelning!

Vi erbjuder Er och Ert företag unika möjligheter till affärer, personalaktiviteter eller lansering av nya produkter i en spännande miljö med moderna restauranglokaler.

Solängets krögare serverar Örnsköldsviks godaste luncher på vardagarna, självklart hemlagat samt levererar förstklassig mat till restaurangerna på tävlingsdagar och vid konferenser.

På Solänget kan Ni lägga seminarier, hålla internutbildningar, anordna kundaktiviteter, skapa nya kontakter eller helt enkelt koppla av i en avslappnad miljö. Att ha kundmöten hos oss innebär att Ni i lugn och ro kan samtala med Era kunder samt att det händer något som kan bryta en eventuell tystnad då tävlingar pågår utanför fönstret.

Att lägga en del av marknadsföringen på Solänget innebär att Ni snabbare och effektivare kan skapa riktade kampanjer, samtidigt som personalen eller kunderna får möjlighet till högkvalitativ rekreation.

Alla travtävlingar sänds i livekanaler och nationell TV vilket innebär att Ni får en bred TV-exponering, Ni når också publiken på plats, kan ha annonsering i vårt travprogram och får möjlighet till monterytor. Möjligheten att via intern-TV och speakertexter få ut Ert budskap ökar på värdet ytterligare för Er.

Ert företag har möjlighet att vara värd för en hel travdag eller för enskilt travlopp.

Solänget – en mötesplats för alla affärer.

Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan göra för just Er och Ert företag

Kontakta Camilla Schildt
070-767 68 59 eller 0660-299099
camilla.schildt@solanget.travsport.se