Välkommen till Solängets marknadsavdelning!

Vi följer hälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer.
För närvarande är inga evenemang planerade.Din önskan. Vår lag. Vi skräddarsyr den perfekta lösningen. Vi erbjuder Er och Ert företag unika möjligheter till affärer, unika personalaktiviteter eller lansering av nya produkter i en spännande miljö med modern restauranglokal.

Solängets krögare serverar Örnsköldsviks godaste hemlagade luncher på vardagarna, och levererar förstklassig mat till banans försäljningsställen på tävlingsdagar och vid konferenser.

På Solänget kan Ni lägga seminarier, hålla internutbildningar, anordna kundaktiviteter, skapa nya kontakter eller helt enkelt koppla av i en avslappnad miljö. Att ha kundmöten hos oss innebär att Ni i lugn och ro kan samtala med Era kunder samt att det händer något som kan bryta en eventuell tystnad då tävlingar pågår utanför fönstret. Ni kanske vill passa på att köra häst när ni ändå är på plats. Besöket i stallet och mötet med hästen är en höjdare, och garanterat något ni snackar om länge efteråt. Stallbesök och körning i tandemvagn kan givetvis arrangeras i samband med tävlingsdag, men även i samband med andra event som t ex konferenser, möhippor eller 50-årskalas.

Att lägga en del av marknadsföringen på Solänget innebär att Ni snabbare och effektivare kan skapa riktade kampanjer, samtidigt som personalen eller kunderna får möjlighet till högkvalitativ rekreation. Här förenar vi nytta med nöje.

Alla travtävlingar sänds i livekanaler och nationell TV vilket innebär att Ni får en bred TV-exponering, Ni når också publiken på plats, kan ha annonsering i vårt travprogram och får möjlighet till monterytor. Möjligheten att via intern-TV och speakertexter få ut Ert budskap ökar värdet ytterligare för Er.

Ert företag har möjlighet att vara värd för en hel travdag eller enskilt travlopp. Hör av dig till oss så ser vi vad vi kan göra för just Dig eller Ditt företag!

Solänget – en mötesplats för alla människor och alla affärer.

Camilla_tn_red-476x476.jpg

 

 

 

 

  Kontakta Camilla Schildt
  070-767 68 59 eller 0660-299099
  camilla.schildt@solanget.travsport.se


info@solanget.travsport.se