Aktiviteter

VÅRTERMINEN

1 maj TA IGEN DAG – Har du missat lektioner under vårterminen och meddelat oss senast klockan 12.00 samma dag du har kurstillfälle är du välkommen att ta igen dessa timmar. Anmälningslista finns i stallet.

2 maj VUXENKURS klockan 19.00-21.00 börjar vårterminens sista vuxenkursen på fyra veckor. Lär dig allt från att borsta och sela till att köra på en tävlingsbana. Lär dig mer om hur travhästen fungerar och hur den sköts om och tränas. Anmäl dig till 072-719 35 55.

5 maj PONNYTRAV – på Solänget, första start 12.00. Välkommen att kolla på ponnytrav på Solänget. Många av travskolans ponnyer startar! Fika och hamburgare finns att köpa på stallbacken. Gratis inträde!

2 juni PONNYKAMPEN – Solängets ponnykampen-lag (hela 20 stycken ungdomar) åker till Skellefteå travbana och tävlar i kunskap och kör ponnylopp. Förra året kom vi till final och dit siktar vi i år igen!

6 juni TA IGEN DAG – Har du missat lektioner under vårterminen och meddelat oss senast klockan 12.00 samma dag du har kurstillfälle är du välkommen att ta igen dessa timmar. Anmälningslista finns i stallet.

10-16 juni AVSLUTNINGSVECKA – Den sista veckan bjuder vi in dig som förälder till travskolan. Vi hoppas att du har möjlighet att komma! En målsman per elev kommer att få chans att prova köra ponny på ett eller annat sätt, du kommer att få mer information om tider och vad som gäller. P.S. Vi har supersnälla ponnyer!

17 juni klockan 17.00-20.00 AVSLUTNINGSKVÄLL – för alla elever som går på travskolan. Vi bjuder på hamburgare, leker lekar, spelar brännboll och går en rolig tipsslinga. Anmäl dig på listan i stallet. Kom ihåg att anmäla eventuella allergier. Gratis!

25-28 juni SOMMARLÄGER – mer information längre ned.

28 juni-9 augusti UTHYRNING AV PONNY – är du intresserad av att hyra en ponny av oss i sommar? All information finns i stallet.

12 augusti HÖSTTERMINEN STARTAR – mer information om höstterminen kommer närmare terminsstarten.

SOMMARLÄGER 2019

25 juni DAGLÄGER kl. 9.00-15.00: Vi pysslar i stallet, myser, borstar och flätar hästarna för att sedan köra en tur i skogen. Efter att vi och hästarna ätit lunch rider vi på körplan, leker lekar eller pysslar med annat. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Från 6 år.

26 juni DAGLÄGER kl. 9.00-15.00: Vi pysslar i stallet, myser, borstar och flätar hästarna för att sedan köra en tur i skogen. Efter att vi och hästarna ätit lunch rider vi på körplan, leker lekar eller pysslar med annat. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Från 6 år.

Pris: 450 kronor för en dag och 800 kronor för båda dagarna inklusive lunch och fika.

26-28 juni TREDAGARS ÖVERNATTNINGSLÄGER onsdag kl. 12.00 till fredag kl. 12.00: För dig som vill göra allt tillsammans med häst! Vi pysslarf med hästarna, rider, kör, badar vid bra väder, leker lekar, bakar tårtor och går skattjakt! Du behöver ha med dig egen madrass och säng kläder.

Pris: 2000 kronor inklusive mat och fika alla dagar.

 

UTHYRNING AV PONNY SOMMAREN 2019

Är du intresserad av att hyra någon av våra ponnyer i sommar? All information finns i stallet. Vill du istället få det via mail, hör av dig till erika.lundquist@solanget.travsport.se eller nathalie.jonsson@solanget.travsport.se

Besök oss på Facebook
Boka bord på,
072-222 27 68
Norrlands Elitserie