Nyheter

18 juni, 2018

Känslosam seger!

Vissa segrar kommer när de som bäst behövs. Ikväll på Solänget kom en sådan seger. Marine Holmgren har haft en minst sagt omtumlande vecka. Och när det som bäst behövdes segrade hennes Thwima!

Det började för en vecka sedan när Marine blev omkullsprungen av tre hästar. Det hela slutade med en sjukhusvistelse på några dagar för henne. Under tiden fölade hennes fölmärr, en frisk liten krabat kom till världen. Men strax därpå insjuknade stoet och dog. En lång färd för att hitta en ny mamma till den lille. […]Läs mer »

18 juni, 2018

Spånbeställning vecka 25

Hej=) Eftersom det är midsommarafton nu på fredag, så behöver vi få in er beställning nu på onsdag den 20 juni senast 14.00! Spånet levereras på torsdag. Glad midsommar//önskar Mikael och Camilla

18 juni, 2018

Spån & Hö till midsommar

Vi har ju midsommarafton nu på fredag. Av förståeliga skäl så är det ingen utkörning av spån eller hö den dagen. Därför gäller följande:

Sista beställning denna vecka är då på onsdag 14:00 till Micke på sportkontoret. Då körs spån och hö ut på torsdag, innan midsommarafton.

17 juni, 2018

Provloppen 23/6 inställda

De tilltänkta provloppen den 23 juni kommer att ställas in.

HP

15 juni, 2018

Välkommen till nya sidan!

Äntligen! Nu har vi en ny hemsida som är klar att tas i bruk.
Som vanligt med nya sidor kommer det att finnas saker att korrigera.
Skicka ett mail till hakan.persson@umaker.travsport.se så försöker vi fixa till vad vi kan.

HP

14 juni, 2018

VILKET INTRESSE!

Peter Fahléns ledare i travprogrammet inför tävlingarna på måndag med första start 18:30. Det är Bilhandlarnas dag. Hjärtligt välkomna!

Fulla lopp ikväll! Jättekul med så stort anmälningsintresse till kvällens tävlingar. Det är under denna tävlingsperiod trav var och varannan dag på banorna här i norr men det är också under denna del på året de aktiva tycker det är som mest kul att vara ute och tävla. Det stora hästantalet och dessutom svårlösta lopp […]Läs mer »

13 juni, 2018

Sleipnerdagen & Partiernas Travkväll V64 30/7

Solänget välkomnar er till… Sleipnerdagen & Partiernas Travkväll Måndagen den 30 juli-18 …Start kl.18:00 Under kvällen kommer vi att ha ett spännande ponnylopp emellan partiledare!  

Besök oss på Facebook
Boka bord på,
072-222 27 68
Norrlands Elitserie